Hopp til hovedinnhold

Kurs i plandelen til plan- og bygningsloven

Areal- og samfunnsplanleggere i kommunene i Buskerud er målgruppe for kurset som gjennomføres som to 2-dagers samlinger. Kurset er gratis for kommunene.

 

Om kurset

Målet med kurset er å gi oppdatert kunnskap om nye og endrede bestemmelser i plandelen til plan- og bygningsloven.

De siste årene er det gjort en rekke endringer i både plandelen og i forskrift om konsekvensutredning. Vi ønsker å bidra til at dere som er planleggere får oppdatert kunnskap om endringene, hvordan bestemmelsene skal forstås og få erfaring fra andre om bruken av disse. På kurset får god mulighet til å få diskutert dagsaktuelle planspørsmål.

 

Foredragsholdere

Vi er glad for at vi har fått to av landets fremste forelesere på plan- og bygningsrett, Fredrik Holth og Nikolai Winge som foredragsholdere. De har bl.a. gitt ut bøkene Konsekvensutredninger og Plan- og bygningsrett – kort forklart.

Fredrik Holth er dosent ved Institutt for eiendom og juss ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet. Holth foreleser i plan- og bygningsrett.

Nikolai Winge er førsteamanuensis I forvaltningsrett ved UiO Det juridiske fakultet og førsteamanuensis II I miljørett ved NMBU Institutt for eiendom og juss. Winge foreleser og forsker på bl.a. miljørett og plan- og bygningsrett.

 

Kursprogram

Program for kurset vil du om kort tid finne her.

 

Påmelding innen 4. mai

Vi håper du ønsker å delta! Påmelding kan gjøres på e-post til pl...@bfk.no innen 4. mai.

Det er gratis å delta på kurset. Avmelding til kurset kan gjøres innen 16. mai uten kostnad. Avmelding etter denne datoen, eller dersom du uteblir fra kurset faktureres en avgift på kr 400.- pr samling. Den enkelte må selv dekke reise- og opphold.

 

Spørsmål?

Ta kontakt med en av oss!

Kjersti Morseth Hallerud, fagleder plan

Hilde Reine, leder fagenhet plan, miljø og folkehelse

Informasjon om Kurs i plandelen til plan- og bygningsloven
Sted/ArenaFylkeshuset
AdresseHauges gate 89, 3019 Drammen

Flere datoer

  1. 23. mai kl 09:00 til 24. mai kl 15:00 iCal
  2. 30. mai kl 09:00 til 31. mai kl 15:00 iCal
Vis større kart