Velkommen til ny nettside!

BTV Innkjøp har fått ny nettside, men fortvil ikke innholdet er fortsatt det samme, dog noe forbedret. Vi har laget en liten guide slik at du lettere kan bli kjent med den nye siden.

Anskaffelsesprosesser      

 

Her finner du svar på ofte stilte spørsmål og informasjon om de ulike fasene ved anskaffelse av rammeavtaler. I tillegg finner du status på de påbegynte anskaffelsesprosessene. 

 

Rammeavtaler      

 

Her finner du svar på ofte stilte spørsmål, samt en oversikt med linker til alle samarbeidspartneres rammeavtaleoversikt slik at du slipper å lete etter denne på intranettet. I tillegg finner du feilsøkingsguiden og skjema for avviksmelding.

 

E-handel      

 

Her finner du informasjon om de ulike e-handelssystemene som brukes av BTVs samarbeidspartnere, samt svar på ofte stilte spørsmål om de ulike systemene.

 

Enkeltanskaffelser      

 

Her finner du maler til enkeltanskaffelser, altså anskaffelser som ikke går under en rammeavtale. I tillegg ligger det informasjon om BFK Innkjøp som er et tilbud til ansatte i Buskerud fylkeskommune om hjelp til enkeltanskaffelser.

 

Om oss      

 

Her finner du informasjon om våre tjenester, organisasjon, årsrapporter, kontakt, og miljø.

 

For leverandører      

 

Her finner du svar på ofte stilte spørsmål fra leverandører.

 

For innkjøpere      

 

Her finner du informasjon om ofte stilte spørsmål fra innkjøpere og bestillere, samt relevante veiledninger og maler.

 

 

I tillegg finner du snarveier på forsiden til blant annet en nybegynnerguide for innkjøpere/bestillere, rammeavtaleoversikt, status anskaffelsesprosesser, og nyttige lenker.


Publisert 28. juni 2016, oppdatert 22. november 2016.