Strikkede sløyfer til topps

Klare for NM: Wool UB fra Rosthaug videregående skole ble kåret til Beste Ungdomsbedrift i Buskerud på årets fylkesmesse.

Wool UB fra Rosthaug videregående skole ble kåret til Beste Ungdomsbedrift i Buskerud på årets fylkesmesse i regi av Ungt Entreprenørskap Buskerud.

I konkurranse med 71 andre ungdomsbedrifter fra Buskerud gikk de helt til topps. Dette var juryens begrunnelse:

«Vinneren har utviklet et moderne og innovativt produkt i høy kvalitet med blikk for tradisjoner. Produktene er i full produksjon og salg. Bedriften har et godt miljø og sosial profil. Bedriften har en gjennomført profilering, samt høy kvalitet i forretningsplan og rapportering. Rask videreutvikling og forbedring av festeanordning anbefales.»

- Dette er ordentlig stas! Wool UB "booster" elevbedriftsarbeidet ved skolen, og nå har de blitt hedret også utenfor skolen, noe de virkelig har fortjent på bakgrunn av kreativitet, engasjement, positivitet, men også kunnskap om hva dette dreier seg om, sier rektor Knut Erik Hovde ved Rosthaug videregående skole.

- Det er mange som er stolte her i dag. Jeg har selv brukt sløyfa i selskapslivet, og den ga mye positiv oppmerksomhet, da liknende og mer kult produkt hadde ingen sett før, sier Hovde.

Sammen med vinner av Beste Innovative produkt - Cup Your Shirt UB, Rosthaug vgs og vinner av Beste IA-bedrift, Look UB, Drammen vgs skal de representere Buskerud under NM på Norges Varemesse 29.-30. april.

- Gratulerer alle sammen med flott innsats under fylkesmessa, og ekstra gratulasjon til guttene og jentene ved Rosthaug videregående skole med seieren som beste Ungdomsbedrift, sier fylkesordfører i Buskerud, Morten Eriksrød.

-  Vi trenger mot og kreativitet for å utvikle buskerudsamfunnet, og jeg er imponert over elevenes arbeid. Lykke til i norgesmesterskapet i april, avslutter fylkesordføreren.

Resultater:

Fylkesmesse for Ungdomsbedrifter 2014 - Beste ungdomsbedrift

  1. WOOL UB, Rosthaug vgs
  2. Cup your shirt UB, Rosthaug vgs
  3. LOOK UB, Drammen vgs

Fylkesmesse for Ungdomsbedrifter 2014 - Beste innovative produkt

Cup your shirt

  1. Cup your shirt UB, Rosthaug vgs
  2. TAFO UB, Drammen vgs
  3. Look UB, Drammen vgs

Fylkesmesse for Ungdomsbedrifter 2014 – Beste IA-bedrift

Look UB

  1. Look UB, Drammen vgs
  2. SmartSkje UB, Røyken vgs 

Publisert 13. mars 2014, oppdatert 13. mars 2014.

blog comments powered by Disqus