Nå kan du bestille buss med mobiltelefonen

Brakar satser på et nytt, spennende busstilbud i Kongsberg!

På selve valgdagen lanserte Brakar tjenesten HentMeg, en bestillingstjeneste som frakter deg fra dør til dør!

Fra 9.september vil du kunne bestille en reise via telefon eller Brakars nettside til et tidspunkt som passer deg.

Etter bestilling vil du få en sms med tidspunktet bussen kommer for å hente deg. Det vil være et intervall på 15 minutter før og etter klokkesettet du har angitt i bestillingen.

Fleksibel samkjøring

Hent meg

HentMeg baserer seg på å skape best mulig samkjøring for passasjerer som skal ut samtidig.

Bussen kommer til å kjøre i en sone som strekker seg fra Vibehaugen via Raumyr til Kapermoen. Så lenge du reiser til, fra eller innad i denne indre sonen, kan du bruke HentMeg innenfor hele den ytre sonen.

Systemet som tar i mot bestillinger vil derfor kontinuerlig oppdatere bussens rute for å kunne ta med passasjerer på forskjellige steder i sonen på en best mulig måte.

HentMeg kommer til å erstatte dagens bestillingstilbud i dette området. HentMeg kjøres av en minibuss med 13 seter for at den skal kunne komme frem i tettbygde strøk.

Tilbudet kjøres 08-20 på hverdager og 10 – 15 på lørdager.

Priser, betaling og bestilling

Brakars reisekort og app vil fungere som betalingsmiddel på bussen. Billettprisen er enkeltbillett for én sone, eller du kan bruke alle gyldige periodebilletter.

Nettsiden for bestilling blir publisert kort tid før tjenesten settes i gang, slik at det er mulig å legge inn en bestilling noen timer i forveien.


Publisert 10. september 2019, oppdatert 10. september 2019.