30-årsjubileum for vinterleiren for psykisk utviklingshemmede på Storefjell

140 deltakere samles til fart og moro på Golsfjellet når Buskerud fylkeskommune nå arrangerer vinterleiren for 30. gang.

  • Av Carsten Øhrn

Vinterleiren for psykisk utviklingshemmede på Storefjell arrangeres i år for 30. gang.

- Gratulerer med jubileet og lykke til med årets leir, sier Roger Ryberg

- Vinterleiren gir flotte opplevelser for alle som deltar. Jeg har selv vært tilstede og sett hva leiren betyr for alle barna som er med.

Roger Ryberg (Ap), fylkesordfører i Buskerud

Vinterleiren er tilrettelagt for utviklingshemmede og alle, uansett forutsetninger, skal få en uke med mange spennende vinteropplevelser.

Årets leir finner sted i tidsrommet 3. til 7. april. Da samles 140 deltakere med ledsagere og instruktører på Storefjell Resort Hotel på Golsfjellet.

Vinterleir utviklingshemmede

Her er det fullspekket med aktiviteter. Fra scooterkjøring, langrenn og slalåm til dans, filmlaging og flotte shows – her er det noe for alle.

- Jeg kan love noen aktive dager ute i vinterfjellet.

Roger Ryberg 

Vinterleiren på Storefjell er et samarbeid mellom Storefjell Resort Hotel, Ringerike folkehøgskole, Buskerud fylkeskommune og en herlig gjeng med instruktører.

Et par av instruktørene har til og med vært med helt siden starten. Rundt 15 instruktører står for det praktiske innholdet, med god hjelp fra elevene på Ringerike folkehøgskole.

- Vinterleiren er en flott opplevelse, og vi er stolte dere som deltar på årets leir. For oss i fylkeskommunen er dette blitt en tradisjon som er viktig å føre videre, avslutter fylkesordfører Roger Ryberg.

På Facebook-siden VinterleirenStorefjell legges det ut bilder og oppdateringer før, under og etter selve leiren!


Publisert 30. mars 2016, oppdatert 26. august 2019.