Norges Vel søker gründere til Gründerprisen 2016

Norges Vels Gründerpris tildeles personer som har bidratt til nyskaping og igangsetting i eget lokalsamfunn, organisasjon eller bedrift.

Utvikler lokalsamfunnet

Det er ofte lokale ildsjeler og gründere som bidrar til nødvendig vekst og utvikling i lokalsamfunnet. Kjenner du noen som fortjener et synlig bevis på at innsatsen verdsettes?

Norges Vels Gründerpris tildeles personer som har gjort en spesiell innsats i eget lokalsamfunn, organisasjon eller bedrift. Prisen tildeles i form av en sølvmedalje, og gjennom denne ønsker vi å hedre gründere for deres innsats.

Har du forslag til noen som fortjener prisen? Forslaget må sendes innen 14.11.2015 på et eget skjema som du finner på nettsidene til Norges Vel.

 

Innsatsen til en verdig mottaker skal være fremtidsrettet og nyskapende, og ha ført til utvikling i lokalsamfunnet. Innsatsen skal kunne stå som et mønster for annen nyskaping. Natur og kultur er de største ressursene i lokalsamfunnet, og noen eksempler på nyskaping som kan fortjene heder gjennom Norges Vels Gründerpris kan for eksempel være:

  • Hente frem og ivareta lokale mat- eller kulturtradisjoner
  • Verdiskaping for lokalmatprodusenter
  • Bruk av lokale råvarer og ressurser på nye måter
  • Produktutvikling eller nye produkter i andres eller egen bedrift
  • Fornybar energi eller andre miljøtiltak
  • Innsats som har bidratt til å skape arbeidsplasser

Les mer om Det Kongelige Selskap for Norges Vel


Publisert 8. oktober 2015, oppdatert 8. oktober 2015.