Ny administrerende direktør i Brakar

- Jeg gleder meg til å være med å videreutvikle det kunde- og miljøvennlige kollektivtilbudet i Buskerud sammen med flinke folk i Brakar og leverandørene av kollektivtrafikktjenestene.

Terje Sundfjord er tilsatt som ny administrerende direktør i Brakar as. Sundfjord tiltrer stillingen i løpet av høsten 2015.

Brakars nye administrerende direktør har lang fartstid i kollektivbransjen. Han kommer fra stilling som næringspolitisk fagsjef i NHO Transport, en stilling han har hatt siden 2006.

I NHO Transport har han hatt ansvar for kollektivtrafikk og samferdselspolitikk. Sundfjord er 50 år og har tidligere vært direktør i Norsk Reiseinformasjon. Han har også hatt flere stillinger i NSB, sist som plan- og analysesjef i NSB Forretning.

- Det har vært stor interesse og stor søkning på den utlyste stillingen. Vi er meget godt fornøyd med valget av Sundfjord som ny administrerende direktør i Brakar AS. Hans bakgrunn gir han nærmest en perfekt faglig bakgrunn for stillingen, sier styreleder Ragnar Søegaard.

- Han er godt kjent i bransjen, kan regelverket godt og har et stort nettverk som vil komme Brakar til gode.

Terje Sundfjord ser frem til å ta fatt på jobben som administrerende direktør i Brakar.

- Jeg gleder meg til å være med å videreutvikle det kunde- og miljøvennlige kollektivtilbudet i Buskerud sammen med flinke folk i Brakar og leverandørene av kollektivtrafikktjenestene, sier Terje Sundfjord.

Nåværende administrerende direktør, Henry Gaarde, går fra tiltredelsestidspunkt av med pensjon og vil være tilgjengelig for selskapet i en kort overgangsperiode.


Publisert 18. juni 2015, oppdatert 18. juni 2015.