Tannhelse på Fjelldagen

Tannhelsetjenesten med egen stand. - Denne dagen er en unik mulighet for oss til å treffe befolkningen på Fjell.

Tannhelsetjenesten på Fjelldagen

Den årlige bydelsdagen på Fjell ble arrangert lørdag 24. mai. Dette er en festdag med mange aktiviteter og kulturelle innslag fra foreninger og lag i nærmiljøet.

En stor scene ble rigget til i skolegården, der det i løpet av dagen kom flere innslag med sang, musikk og dans. Det var mange flotte opptredener fra barn og unge, der de fikk vist frem sin kulturelle bakgrunn.

Skolegården var fylt opp av stands og salgsboder der man kunne få kjøpt mat, drikke, kunst og håndverk fra mange nasjoner.

Tannhelsetjenesten var som vanlig  på plass med sin stand, som ble betjent av tannpleierne Sara Hafiz og Marit Bergane.

 På standen fikk besøkende informasjon om tann- og munnhelse, og det var mulig  å få vareprøver på tannpasta, tannbørster, fluorskylling og  tanntråd. Tobakk og tannhelse var et aktuelt  tema,  og det ble delt ut brosjyrer med informasjon om tannhelse og røykeslutt.

En konkurranse der man skulle gjette hvor mange sukkerbiter det er i en 1,5 liter brusflaske var populær. En heldig vinner ble kåret på slutten av dagen og fikk en elektrisk tannbørste i premie.

Standen hadde stort antall besøkende,  og det ble stilt mange spørsmål om tann- og munnhelse. Dette  er en annen måte å gi råd og veiledning på. Denne dagen er en unik mulighet for oss til å treffe befolkningen på Fjell, og pasientene våre i en uformell setting utenfor tannklinikken.

Her får vi satt fokus på tannhelse  i en bydel der kariesstatistikken er dårligere enn i de andre bydelene  i Drammen.  Det ble satt stor pris på gratisprøvene , og  alt vi hadde ble delt ut!

Fjelldagen 2014 ble et vellykket arrangement, men mange mennesker som møtte opp i det strålende været og  hadde en flott dag!


Publisert 28. mai 2014, oppdatert 28. mai 2014.