- Møt på skolen til avtalt tid

Drammen og Åssiden videregående skoler er tatt ut i streik. Det er veldig viktig at alle elever møter på skolen slik det er informert om på skolenes hjemmesider.

Onsdag 6. august sendte Utdanningsforbundet ut streikevarsel for 5500 lærere i hele landet. 22 kommuner og 18 fylkeskommuner ble berørt fra mandag 11. august.

Av våre videregående skoler i Buskerud ble Drammen og Åssiden videregående skoler rammet av streiken.

Det gjelder konkret 65 ansatte ved Drammen vgs og 94 ansatte ved Åssiden vgs. Til sammen utgjør de halvparten av lærerne ved de to skolene.

Mandag 18. august er første skoledag for de fleste elevene, og sannsynligheten er stor for at det fremdeles er streik denne dagen.

- Det er veldig  viktig at alle elever  møter på skolen til avtalt tid for registrering og bekreftelse på mottatt skoleplass selv om nesten halvparten av lærerne er tatt ut i streik, sier fylkesutdanningssjef Jan-Helge Atterås.

- Vi følger situasjonen nøye og er opptatt av å gi riktig informasjon til elever, foresatte og ansatte. Derfor er det veldig viktig at alle daglig følger skolenes egne hjemmesider, avslutter fylkesutdanningssjefen.


Publisert 15. august 2014, oppdatert 15. august 2014.