Offisiell åpning av teaterbygget

Offisiell åpning av teaterbygget. Elevene feiret åpningen av det nye teaterbygget på Ringerike Folkehøgskole med en forrykende forestilling.

Lørdag feiret Ringerike Folkehøgskole åpningen av det nye flotte teaterbygget.

Se også: Bilder fra den offisielle åpningen og forestillingen (facebook)

Buskerud fylkeskommune eier folkehøgskolen og det var en fornøyd fylkesordfører som klippet snoren og foretok den offisielle åpningen.

- Ringerike Folkehøgskole skal bli verdens beste folkehøgskole i Norge, sa fylkesordfører Morten Eriksrød til de fremmøtte i salen.

Offisiell åpning teaterbygget Ringerike Folkehøgskole
Assisterende fylkesrådmann, Linda Verde, overrakte billedkunst signert Øyvind Enger i gave fra fylkeskommunen til skolen.

Etter den offisielle åpningen var det sceneshow av veldig høy kvalitet. Tidligere og nåværende elever og ansatte viste seg fram.

Det nye tilbygget og den lenge etterlengtede hovedscenen ble ferdig i sommer. Bygget har fått  regionens mest moderne scene, med påkostet lyd- og lysanlegg, amfi med 150 sitteplasser og flott foajé.

I samme bygg som hovedscenen er det også blitt verksted og systue, og naturligvis helt nye garderober i tilknytning til scenen.

I forbindelse med nybygget, har skolen bygget om og pusset opp mer av hovedbygget, slik at det også blir nytt bandrom, ny dansesal og ny elevstue.

På den nye hovedscenen vil det bli forestillinger med alle scenelinjene; Musikk & Teater, Dans og Stand Up & Revy. I tillegg vil salen brukes til foredrag og andre felles samlinger på skolen.


Publisert 27. oktober 2014, oppdatert 27. oktober 2014.