E-post

Tallbrukervgs.bfk.no er den primære e-postadressen som elever sender fra skolen.

Du kan i tillegg til dette koble til egen e-post. Du kan gjøre dette hvis du ønsker å samle all e-post i et grensesnitt og bruke din egen e-postadresse i tillegg til den du har fått på skolen. Du kan koble til de fleste fritt tilgjengelige e-postkontoer slik som Hotmail, Gmail, Yahoo etc. 

E-posten i Office 365 er tilgjengelig fra følgende applikasjoner og plattformer:

Webmail: Du kan benytte de fleste nyere nettlesere fra PC, Mac og Linux samt med noe begrenset funksjonalitet fra mobile enheter og nettbrett. Klikk e-post ikonet fra Startsiden. Hjelp for webmail finner du her

Outlook: Du kan koble til Outlook for PC og Mac. For å gjøre dette fyller du inn brukernavn og passordet dit første gang du starter Outlook og følger anvisningene. Mer informasjon finner du her

Mobile enheter: Alle smarttelefoner og nettbrett har en app eller innbygget mulighet for å koble til Office 365 e-post. Som regel må du velge å legge til ny e-postkonto, velge konto av typen "Exchange" eller tilsvarende og bruke ditt vanlige brukernavn og passord. Innstillinge blir lastet ned automatisk (Autodiscover).

Koble til egen e-post / benytte egen e-postadresse
Du må åpne webmail for å koble til en egen e-postkonto. Beskrivelse finner du her. Det er også mulig å videresende e-posten fra tallbrukervgs.bfk.no (elever) til en egen e-postadresse ved behov.

 


Publisert 20. desember 2016, oppdatert 21. september 2017.