Læringsplattformen It's learning

Buskerud fylkeskommune registrerer opplysninger om deg når du registrerer deg som bruker av systemet it's learning.

http://twitter.com/buskerudfoldfylke https://www.facebook.com/buskerudfylkeskommune http://plus.google.com

Opplysningene om deg registreres for å tilrettelegge for kommunikasjon og samarbeid, administrasjon, rapportering og evaluering av læringsløpet. 

Registreringen innebærer at all bruk av systemet registreres og lagres, og omfatter informasjon om tidspunkt for siste pålogging, antall pålogginger, tidspunkt for innlevering av oppgaver, resultat av tester gjennomført ved bruk av systemet, karakterer, fravær og eventuelle anmerkninger. Videre inneholder systemet en funksjon som gjør det mulig for skolens ansatte å vurdere din status i forhold til den del av pensum som er tilgjengelig elektronisk, slik at det er mulig å se hvilke dokumenter som er lest og hvor lang tid som er benyttet på dette. Disse opplysningene er kun tilgjengelig for deg, skolens ansatte, eventuelt foresatte, samt skolens samarbeidspartnere i den utstrekning dette er nødvendig for drift av systemet. 

Kontaktopplysninger som navn, brukernavn, klasselister er tilgjengelig overfor andre brukere av systemet, dette av hensyn til enkel kommunikasjon, for å sikre samarbeid mellom brukerne og for at læringsarenaen skal være en sosial arena. I tillegg kan du velge om du vil gjøre tilgjengelig for andre brukere, ytterligere opplysninger som blant annet e-post adresse, telefonnummer og bilde. Du kan også selv velge om du vil publisere informasjon og dokumenter via systemet. I den utstrekning du publiserer informasjon som inneholder personopplysninger om deg, samtykker du at opplysninger om deg som en følge av dette blir tilgjengelig for andre brukere av systemet.  

Vi forsikrer deg om at vi bare benytter opplysningene som du oppgir for de formål som er beskrevet ovenfor. Opplysningene om deg vil slettes når du ikke lenger er elev ved en videregående skole i Buskerud fylkeskommune.

Innhold som lagres i læringsplattformen, vil bli slettet i etterkant av hvert skoleår. Innhold som du ønsker å ta vare på videre i skolegangen eller etter at du er ferdig på skolen, må du selv sørge for å lagre på egnet medium (USB, CD/DVD eller lignende). 


Publisert 9. desember 2014, oppdatert 9. desember 2014.